Tom Van de Venne, geboren in 1986, behaalde in juni 2004 onder de vleugels van Dirk de Hertogh zijn einddiploma klassieke gitaar aan de muziekacademie van Willebroek. Eerder dat jaar nam hij deel aan een wedstrijd ingericht door ‘Lions club Klein-Brabant’, waar hij uitgeroepen werd tot laureaat ‘meest beloftevol talent’. Eind 2004 behaalde hij een 1-ste prijs op de ‘Axion Classics’ ingericht door de Dexia bank. In 2008 werd hij vierde in zijn eerste internationale wedstrijd, de 'Berlin Guitar Competition'. In dat jaar behaalde hij ook zijn master-diploma "klassieke gitaar" aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel, in de klas van Antigoni Goni. In 2009 studeerde hij nog een jaar in Maastricht bij Carlo Marchione. Momenteel is hij werkzaam aan de academie voor muziek, dans en woord van Bornem en aan het stedelijk conservatorium te Leuven.
Roel Van de Voorde, geboren in 1982 te Willebroek, begon zijn prille gitaarjaren in de academie van Willebroek. Hier volgde hij les bij Dirk de Hertogh. Zijn secundaire schoolloopbaan vervolmaakte hij aan de kunsthumaniora, waarna hij verder studeerde aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Na eerst bij Albert Sunderman te hebben gestudeerd, studeerde hij af in 2005 onder de zweep van niemand minder dan Antigoni Goni. Momenteel geeft hij les aan de academie voor woord, muziek en dans te Bornem.
Ward Pauwels, geboren in 1979, begon met het bespelen van de klassieke gitaar in 1993 aan de academie van muziek, woord en dans te Bornem in de klas van Jurgen de Bruyn. Hij volgde zijn conservatoriumopleiding zowel in Brussel, Madrid als aan het Lemmensinstituut in Leuven, waar hij respectievelijk les volgde bij dhr. A. Sunderman, G. Estarellas aan het Conservatorio Real Superior de Madrid en Raphaella Smits aan het Lemmensinstituut, waar hij ook afstudeerde in 2004. Hij nam ook deel aan verschillende internationale masterclasses, waar hij les kreeg van o.a. Carlo Marchione, Hubert Käppel, Johan Fostier, … . Momenteel geeft hij gitaarles zowel aan de academie van Bornem als aan het stedelijk Conservatorium Leuven.